Конференція трудового колективу Карпатського біосферного заповідника

Сьогодні, 14 квітня 2021 року, відбулася конференція трудового колективу КБЗ, організована за ініціативою працівників установи.

Для участі в конференції, у відповідності до Положення про загальні збори (конференцію) трудового колективу Карпатського біосферного заповідника всі працівники структурних підрозділів обирали кандидатів за квотою 1 делегат від 5 працівників структурного підрозділу. Всього в конференції взяло участь 59 делегатів, що становило більше 2/3 загальної номінальної кількості делегатів, та підтвердило правомочність загальних зборів (конференції) трудового колективу.

На розгляд конференції було винесено наступні питання порядку денного:

1. Звіт про виконання заходів, передбачених Проектом організації території КБЗ і охорони його природних комплексів та перспективи щодо розвитку установи.

2. Щодо процедури призначення директора КБЗ та розгляду проєкту Відкритого звернення трудового колективу Карпатського біосферного заповідника до Президента України, Прем’єр–міністра України, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України та до Голови Рахівської районної державної адміністрації.

В ході роботи було обрано президію зборів у складі:

- Голова зборів – Щерба Віктор Миколайович, заступник начальника відділу державної охорони природно-заповідного фонду;

- Секретар зборів – Йонаш Ірина Дмитрівна, заступник начальника відділу рекреації та сталого розвитку.

В ході розгляду питань порядку денного було заслухано та схвалено Звіт про виконання заходів, передбачених Проектом організації території КБЗ і охорони його природних комплексів та перспективи щодо розвитку установи та Відкрите звернення трудового колективу Карпатського біосферного заповідника до Президента України, Прем’єр–міністра України, Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України та до Голови Рахівської районної державної адміністрації з приводу ситуації, що склалася навколо призначення керівника установи та легітимності процедури проведення конкурсу на посаду директора КБЗ 27 січня 2021 року.

З повною інформацією та текстом Звернення можна ознайомитися за наступним посиланням.

Захід було проведено з дотриманням всіх встановлених карантинних правил.