Відбулася нарада з лісовпорядниками

21 жовтня 2016 року в залі засідань адміністрації заповідника відбулася перша виробнича нарада з лісовпорядкування природних комплексів Карпатського біосферного заповідника під головуванням директора М.П. Рибака. В роботі наради взяли участь представники Українського державного проектного лісовпорядного об’єднання (далі ВО «Укрдержліспроект»), зокрема начальник експедиції С.І. Гайчук, начальник ВТВ М.М. Рєковець, начальник партії М.М. Пашко та інженери-таксатори. Зі сторони заповідника були присутні заступник директора Ф.Д. Гамор, начальники відділів, наукових лабораторій та природоохоронних науково-дослідних відділень.

Заслухали доповідь начальника Комплексної лісовпорядної експедиції ВО «Укрдержліспроект» С.І. Гайчука  та заступника начальника відділу державної охорони ПЗФ В.М. Щерби. Потім відбулося обговорення доповідей та виступи присутніх на нараді. Особливої уваги надано роботі з визначення в натурі та на картографічних матеріалах об’єкта Всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО «Букові праліси Карпат та давні букові ліси Німеччини».

Узгоджений протокол першої виробничої наради з лісовпорядкування було погоджено на засіданні бюро Науково-технічної ради заповідника.