Заповідник запрошує школярів до участі у конкурсі малюнку

«Вода – джерело життя»!

 

У рамках відзначення Міжнародного року водного співробітництва та Всесвітнього дня води Карпатський біосферний заповідник спільно із відділом освіти Рахівської районної державної адміністрації організовують конкурс дитячого малюнку «Вода – джерело життя».

Метою конкурсу є залучення школярів до пропаганди збереження та раціонального використання водних ресурсів Закарпаття. Він спрямований на розвиток творчих здібностей школярів і набуває особливого значення у світлі оголошення Президентом України Року дитячої творчості (2013) .

Конкурс проводиться із 20 лютого по 20 березня включно. До участі запрошуються всі бажаючі учні загальноосвітніх шкіл та вихованці закладів позашкільної освіти Рахівського району. На конкурс приймаються індивідуальній творчі роботи, виконані у довільній графічній чи живописній техніці (олівці, фломастери, фарби, аплікації, у т.ч. з використанням природних та штучних матеріалів тощо), розмір роботи довільний. Всі малюнки повинні відповідати тематиці, цілям та вимогам конкурсу. По завершенню конкурсу на переможців чекають призи. Нагородження відбудеться 22 березня – у Всесвітній день води.

Прояви фантазію та перемагай!

 

Положення про конкурс